A Xiaomi Redmi 4A a gyártó egyik legkedveltebb telefonja, ami nem is csoda, hiszen ennyire alacsony áron is hozzá lehet már jutni. Ez persze az értékéből semmit nem von le, hiszen a kínai gyártók közül a Xiaomi kiemelkedően jó minőséget képvisel.

 

A jelenlegi ár 105 dollár, tehát nagyjából 27 ezer forint, ami végül is nem meglepő, igaz, itthon ennyiért nem nagyon lehet ilyen minőségű telefonhoz jutni.

A Xiaomi Redmi 4A 5.0 inches, 1280 x 720-as, vagyis HD felbontással rendelkezik, a pixelsűrűség 296 PPI. A telefon ereje egy Snapdragon 425-ös lapkában rejtőzik, ami négymagos, magonként 1,4 GHz órajelen működik. A rendszermemória 2 GB, a háttértár pedig 32 GB-os, microSD kártyával természetesen bővíthetünk, akár 160 GB-ig.

A telefonon találunk két kamerát. Az előlapi 5-, a hátlapi 13 megapixeles. Van a készülékben gravitáció szenzor, giroszkóp és infrared szenzor. Kapott GPS, A-GPS és Glossnass támogatást, így kicsi az esélye, hogy eltévedjünk vele. Mobilhálózatok közül lényegében mindent támogat, van 3G és LTE is, hogy a mobil adatforgalom is szárnyaljon. Igaz, a B20 800 MHz-es sáv nem támogatott, így hazánkban a gyengébben lefedett körzetekben "csak" 3G áll rendelkezésre. Természetesen van benne Bluetooth, ráadásul a 4.1-es, és wifi is, ami nélkül egy okostelefon már nem képzelhető el.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy ilyen képességű telefonért a 105 dolláros ár igen kedvező.  Ha megszeretnéd magad lepni egy új mobillal, akkor elérkezett a Te időd! 

További információkhoz és a vásárláshoz kattints ide: Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone