Néha előfordul, hogy értetlenül állok egy telefon ára előtt, de sajnos az esetek többségében azért, mert nem értem, hogy kérhetnek érte annyit, amennyit. A LETV telefonja esetén pont fordított a helyzet, nem tudom hogy tudják annyi pénzből kihozni a gyártást, amenyit érte kérnek! 

 
 

A LETV LeEco 2 X520 tehát egy bika hardvert kapott, és emellé egy szinte nevetséges árat. De lássuk milyen is ez a hardver!

A központi processzor egy Qualcomm Snapdragon 652, ami nyolc maggal dolgozik 1,8 GHz-en. A proci mellett találunk egy Adreno 510 grafikus gyorsítót, 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat.

A kijelző 5,5 colos képátlóval bír, amihez Full HD, vagyis 1920 x 1080 képpontos felbontás társul. A telefonon a megszokott módon két kamerát találunk. Az előlapon egy 8-, míg a hátlapon egy 16 megapixeles megoldás dolgozik, utóbbi kapott LED-es villanót is.

Rádiók terén a szokásos dolgokat találjuk, wifit, hogy ne kellejen mindig a mobilnetre támaszkodnunk, Bluetooth-t, hogy más eszközökhöz kapcsolódjunk és GPS-t hogy ne tévedjünk el. Szenzorokból közelség érzékelő, gravitációs szenzor és ujjlenyomat olvasó van a készülékben.

Ahogy a címben jeleztem, ez a telefon nagyon olcsó, jelenleg 119 dollárba, vagyis nagyjából 31 ezer forintba kerül. Erre, ha fenn akad a vámon ÁFA-t még fizetnünk kell, a szállítás viszont ingyenes.

További információk és vásárlás itt: LETV LeEco 2 X520 4G Phablet